Veelgestelde vragen (FAQ)

Wij bieden altijd meerdere opties. Wanneer mogelijk bieden wij de optie aan om uw product via (ongetraceerde) brievenbuspost te ontvangen. U kunt echter altijd upgraden naar verzending met track and trace, verzending met track and trace naar een pakketpunt of avondlevering.

Wij geven altijd de verwachte levertijd weer bij het product / bij het afrekenen. Dit is echter wel altijd een indicatie. We zijn (helaas) afhankelijk van PostNL / DHL en kunnen levertijden dus nooit garanderen.

Een pakket / brief kan kwijt raken. Wij houden de richtlijn van PostNL aan, waarbij een bestelling als verloren wordt beschouwd wanneer deze 4 bezorgdagen te laat is. Bezorgdagen in Nederland zijn dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Bezorgdagen in België zijn maandag tot en met vrijdag.

Is het pakket er na 5 bezorgdagen (4 bezorgdagen te laat) nog steeds niet? Neem dan contact met ons op, en dan zoeken we samen met u een passende oplossing.

Deze site is voor de rationele klant. De rationele klant neemt een weloverwogen beslissen waarbij hij / zij alle beschikbare informatie meeneemt. Hierdoor voorkomt deze klant retouren en besparen wij op klantenservice. Voordelen die we direct weer terug geven aan u!

De rationele klant:

  • Betaald niet graag voor andermans retouren.
  • Leest productteksten en de FAQ door om eigen retouren en al beantwoorde vragen te voorkomen.
  • Helpt ons onnodige kosten te besparen, waardoor onze producten scherp geprijst kunnen blijven.
  • Opties aanbieden: Wij geloven er in dat u zelf keuzes kunt maken en bieden dus waar mogelijk opties aan. Verschillende verzendopties, en in sommige gevallen ook verpakkingsopties.
  • Breder assortiment: Door een lage hoeveelheid retouren kunnen we een breder assortiment aanbieden. We hoeven ons assortiment immers minder af te stemmen om alleen producten aan te bieden aan klantengroepen die minder retourneren. 
  • Informatie aanbieden: wij geloven er in dat lezen geen uitgestorven kunst is, en we bieden dan ook meer informatie aan dan veel andere verkopers. Onze etherische oliën zijn hiervan een goed voorbeeld: samenstelling, botanische bron, veiligheidsinformatiebladen, soortelijk gewicht, wij hebben de informatie, waarom zouden we die niet aan u doorgeven?
Shopping Cart